Aflastning eller døgnplacering unge under 18 år

Som ung kan man bruge Kirkebo til aflastning eller man kan flytte ind. Når man kommer i aflastning på Kirkebo, indgår man sammen med husets øvrige beboere i vores dagligdag. Vi tilbyder et trygt, omsorgsfuldt og udviklende  hus, hvor vi ser den unges ressourcer frem for begrænsninger.

Vi tilbyder et aflastningsværelse med  eget bad, som du har hver gang du kommer i aflastning. På samme måde tildeles du kontaktpersoner, så der vil være personale på arbejde som kender dig og din familie.

Som bruger af aflastning kan man komme både hverdage, weekendender og i ferier. Inden du starter aflastning, vil vi gerne mødes med dig og din familie, så vi ved, hvad du gerne vil lave, og hvilken hjælp du har brug for, når du er hos os.

Vi har fokus på sund og aktiv livsstil og gode fælles oplevelser. I weekender vil der som udgangspunkt blive planlagt en aktivitet ud af huset. Det kan være en gåtur i geoparken, biograftur, bowling, koncerter, museumsbesøg eller bondegårdsture. Vi tager altid imod jeres ideer og ønsker, og forsøger at få passet særlige ønsker ind.

Målgruppen er større børn og unge med mutliple funktionsnedsættelser som for eksempel medfødt eller erhvervet hjerneskade og udviklingsbetingede dysfunktioner: udviklingshæmning, fysiske handicap (kørestolsbrugere), Cerebral Parese, autismespektrumforstyrrelser, svær behandlelig epilepsi.

Vi har 5 pladser til børn/unge i alderen 12-18 år jf. §66

Du kan læse vores seneste tilsynsrapport fra Social Tilsyn Øst her