Job hos Fårevejle Kirkebo

“På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med pragtfuld gruppe beboere og elever der alle har stort behov for pædagogisk støtte og fysisk hjælp og pleje.” 

Medarbejderprofil

Læs vores medarbejderprofil og se hvad vi kan tilbyde dig

Ansøg nu

Send ansøgning til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Ledige stillinger

På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med en pragtfuld gruppe af unge og voksne mennesker med stort behov for pædagogisk støtte og stort behov for personlig hjælp og pleje. Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner. Vi arbejder med tætte udviklingsorienterede normeringer, og vi har klare mål for vores beboeres livsudvikling. Vores faglige fundament er vores neuro-narrative specialpædagogik. Det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside: www.faarevejlekirkebo.dk

Vi ønsker os en kollega der:
• Har lyst til at være sammen med vores beboere.
• Har en pædagogisk uddannelse og gerne specialpædagogisk erfaring fra lignende stillinger.
• Ser muligheder før begrænsninger – potentiale før handicap.
• Har lyst til faglig refleksion i en organisation, hvor der er store muligheder for at lære nyt og mange muligheder for at bidrage til faglig udvikling inden for rammen af neuropædagogik og narrative redskaber.
• Kan lide at have flere bolde i luften og er god til at skabe overblik og struktur.
• Har mange smil og mange rosende ord at dele ud af til både beboere og til kolleger.

Læser du stadig med 😊 ? – Så tilbyder vi:
• Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ specialpædagogik.
• Et hus hvor livsglæde, dedikerede kolleger og fantastiske beboere er vores fælles omdrejningspunkt, uanset hvilken faglighed og erfaring vi bidrager med.
• Et hus hvor vi arbejder meget en til en, men aldrig arbejder alene.
• Et hus hvor der er tid og plads til refleksion og faglig sparring, struktureret teamsamarbejde og grundig introduktion.
• Løn efter aftale, 37 timer/uge i blandede dag- og aftenvagter i fast rul med arbejdsweekend hver 4. uge.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning med dokumentation for uddannelse og erfaring på sikkermail@faarevejlekirkebo.dk mrk. ”Ansøgning barselsvikar” senest fredag den 17. september klokken 9:00

Samtaler vil blive afholdt i uge 38.

Pædagog i et udviklingshus

Fårevejle Kirkebo er et bo- og udviklingshus for unge og voksne med stort pædagogisk støttebehov og stort behov for personlig hjælp. Vores faglige fundament er neuropædagogik og narrativ specialpædagogik – det kan du læse mere om på vores hjemmeside: www.faarevejlekirkebo.dk

Vi arbejder med tætte normeringer i et tværfagligt arbejdsfællesskab.

Vi kalder os et udviklingshus, fordi vi mener, at alle mennesker kan udvikle sig. Denne holdning får vi dagligt bekræftet af vores fantastiske beboere.

Hos os skal der være plads til begejstring og masser af grin, ligesom der skal være plads til faglig fordybelse, kollegiale samtaler og idéudveksling.

Derfor søger vi en kollega, der vil være med til at bære disse værdier videre.

• Du er uddannet pædagog – eventuelt med erfaring fra bosteder eller målgruppe.
• Du har mange smil og rosende ord at dele ud af.
• Du ser muligheder og potentiale, før du ser begrænsninger eller handicap
• Du har mod på (eller måske ligefrem erfaring med?) total-kommunikation.
• Du kan bevare overblikket, hjælpe vores beboere med at skabe struktur og kan lide at have mange bolde i luften.
• Du er fleksibel, mødestabil og disciplineret i dit arbejde.
• Du har mod på skriftligt pædagogisk arbejde i form af statusbeskrivelser og udviklingsplaner.
• Du er god til at sætte mål og delmål – og du kan følge op på målsætninger.
• Først og sidst har du lyst til at være sammen med vores beboere.

Stillingen er en fuldtidsstilling, blandede dag- og aftenvagter med en fast arbejdsweekend i fast 4-ugers rul. Løn efter aftale og indflydelse på arbejdstidens tilrettelæggelse.

Vi tilbyder grundig introduktion, intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ specialpædagogik, struktureret teamsamarbejde, og vi sætter en ære i også at udvikle og efteruddanne vores kolleger.

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning med dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring på: sikkermail@faarevejlekirkebo.dk senest fredag den 17. september klokken 9:00 mrk. ”Ansøgning pædagog”.

Samtaler finder sted i uge 38

Vi søger to nye kolleger til vores døgnplejeteams søger, der brænder for at gøre en forskel for sår-bare unge voksne, og som har lyst til at arbejde helhedsorienteret med pædagogik og med person-lig pleje.

Vi ønsker stillingerne besat 1. november 2021.

Om dig:

• Du har lyst til at tilbringe din arbejdstid sammen med vores beboere, som alle har et stort behov for pædagogisk støtte og personlig hjælp.
• Du er uddannet pædagogisk assistent eller Social- og Sundhedshjælper.
• Du kommunikerer tydeligt og varmt, og har lyst til tæt tværfagligt samarbejde med kolleger.
• Du er disciplineret, aktiv og mødestabil.
• Du er uanset uddannelse indstillet på, at pædagogiske opgaver og personlig støtte/pleje hænger tæt sammen.

Om os:

• På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med en pragtfuld gruppe af unge og voksne mennesker med stort behov for pædagogisk støtte og stort behov for personlig hjælp og pleje. Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner. Vi arbejder med tætte udviklingsori-enterede normeringer og vi har klare mål for vores beboeres livsudvikling. Vores faglige funda-ment er vores neuro-narrative specialpædagogik. Det kan du læse mere om på vores hjemme-side: www.faarevejlekirkebo.dk

Vi tilbyder:

• 32-37 timer/uge i blandede dag-og aftenvagter, fast arbejdsweekend hver 4. weekend.
• Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ tilgang. Grundig introduktion, struktureret team-samarbejde og faglig sparring.
• Indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse, løn efter aftale.
• En arbejdsplads hvor medarbejders og beboeres trivsel er hinandens forudsætninger.
• En arbejdsplads hvor der er tid til at gøre sit arbejde ordentligt, reflektere og udvikle sig fagligt.

Om ansøgningen: Motiveret ansøgning med dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring sendes til: sikkermail@faarevejlekirkebo.dk mrk. “Ansøgning september 21” senest fredag den 17. februar kl. 9:00.

Der holdes ansættelsessamtaler i uge 38

Hvad er en Ø-medarbejder på Fårevejle Kirkebo?

Fårevejle Kirkebo er et bo og udviklingshus for unge og voksne mennesker med stort pædagogisk støttebehov og stort behov for personlig pleje.

Vi vægter tryghed og relationsdannelse med vores beboere højt – også når vi skal tilkalde ekstra hjælp ved sygemeldinger eller kurser. Derfor har vi et fast ansat korps af medarbejdere, som vi kan ringe til, når vi har behov for ekstra hjælp. Dette er vores øvrige medarbejdere – deraf navnet Ø-medarbejder.

Som Ø-medarbejder får du en kontrakt uden et garanteret ugentligt timetal. Du får samme introduktionsforløb som fastansatte kolleger, og efter oplæring arbejder du med borgernære praktiske opgaver sammen med øvrige kolleger. Du vil også opleve at blive inviteret med på vores interne kurser. Løn er efter aftale.

Vi har fortrinsvis behov for at kalde på vores Ø-medarbejdere til aften – eller weekendvagter.

Du kan være ung – i gang med sabbatår eller under uddannelse.
Du kan være ældre – med arbejdserfaring.

Det handler først og fremmest om, at du har lyst til at være sammen med vores beboere, at du vil være med til at gøre en forskel for sårbare unge og voksne….. og så handler det om, at du har lyst til at lære os og vores opgaver at kende.

Nu ved du lidt mere om, hvad en Ø-medarbejder på Kirkebo er 😊  Hvis du tænker, at det måske kunne være noget for dig, er du meget velkommen til at sende os en kort ansøgning på: sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Medarbejderprofil