Job hos Fårevejle Kirkebo

“På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med pragtfuld gruppe beboere og elever der alle har stort behov for pædagogisk støtte og fysisk hjælp og pleje.” 

Medarbejderprofil

Læs vores medarbejderprofil og se hvad vi kan tilbyde dig

Ansøg nu

Send ansøgning til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Ledige stillinger

Fårevejle Kirkebo søger fysioterapeut

Stillingen er ledig pr. 1. August eller efter aftale.

Fårevejle Kirkebo er et bo – og udviklingshus for unge  og voksne med stort pædagogisk støtte- pleje- og rehabiliteringsbehov.

Vi arbejder på et fundament af neuropædagogik og narrativ specialpædagogik, og vi vægter daglig afvekslende træning højt, både træning i vores velindrettede trænings sal, ADL-træning, spise – og synkestimulation, sanseintegration  samt kognitiv træning, som en integreret del af skoledag og almindelig hverdag.

Vi arbejder tæt sammen på tværs af faglighed og funktioner, vi arbejder med gode normeringer og prioriterer tid til dokumentation, refleksion og faglig sparring højt.

Du kan læse mere om vores menneskesyn og arbejde på vores hjemmeside: www.faarevejlekirkebo.dk

Som fysioterapeut på Fårevejle Kirkebo vil du få daglig kontakt med beboere og kolleger. Du vil sammen med faglig direktør og ergorterapeut samt den enkelte beboers kontaktperson få ansvar for vurdering, planlægning, udførsel og evaluering af de enkelte beboeres træningsindsatser. Du vil bidrage med statusbeskrivelser og målfastsættelse, ved interne teammøder, beboer-konferencer og ved møder med beboere, deres familier og de visiterende kommuner.

 

Vi ønsker os en kollega der:

   Har lyst til at være sammen med vores beboere/elever hver dag og har mod på at arbejde tæt og tværfagligt sammen med vores dygtige ergorterapeut samt pædagogiske og sundhedsfaglige kollger.

   Ser muligheder i stedet for begrænsninger -potentiale i stedet for handicap.

   Har mange smil og mange rosende ord at dele ud af

   Har lyst til at udvikle sig fagligt  i en neuropædagogisk-narrativ forståelsesramme.

   Har mod på at være med til den fortsatte udvikling af Kirkebos arbejde og kvalitet.

   Er stærk i skrift og tale.

   Er bredt fagligt funderet, med interesse for vores målgruppe : fysisk og/eller psykisk udviklingshæmning.

 

Vi tilbyder:

   Gerne 37 timer/ uge,  løn efter aftale.

   Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ specialpædagogik, samt gode muligheder for faglig udvikling/ efteruddannelse.

   Et hus hvor livsglæde, dedikerede kolleger og fantastiske beboere er vores fælles omdrejningspunkt, uanset hvilken faglighed og erfaring vi bidrager med.

   Et hus hvor vi arbejder meget en til en, men aldrig arbejder alene.

Send en motiveret ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse og erfaring til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk mrk ansøgning terapeut senest mandag den 31. maj. Samtaler vil blive afholdt i ugerne 23 og 24.

Spørgsmål til stillingerne kan rettes til faglig direktør Mette Holst, mh@faarevejlekirkebo.dk, telefon 7370-7680 lokal 8.

Medarbejderprofil