Job hos Fårevejle Kirkebo

“På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med pragtfuld gruppe beboere og elever der alle har stort behov for pædagogisk støtte og fysisk hjælp og pleje.” 

Medarbejderprofil

Læs vores medarbejderprofil og se hvad vi kan tilbyde dig

Ansøg nu

Send ansøgning til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Medarbejderprofil

Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner. Vi arbejder med tætte udviklingsorienterede normeringer, og vi har klare mål for beboere og elevers livsudvikling og skolefaglige udvikling.

Vores faglige fundament er vores neuro-narrative specialpædagogik. Vi har fokus på ressourcer, successer og udviklingspotentialer. Vi arbejder med forudsigelighed for alle vores beboere og elever. Vi har fokus på vores beboere og elevers udvikling: deres muligheder for at kommunikere og blive forstået i verden, på fysisk aktivitet og på sansehandicaps enorme betydning for fokus og velbefindende.

Som kollega og menneske skal du først og fremmest søge job på Kirkebo, fordi du har lyst til at være sammen med vores beboere og elever. Du skal have et godt humør og være disciplineret og aktiv når du er på arbejde. Du skal kunne indgå i vores tværfaglige daglige arbejde, være mødestabil og fleksibel. Sidst men ikke mindst skal du være fagligt nysgerrig og have lyst til selv at lære nyt og udvikle dig sammen med alle os andre på Fårevejle Kirkebo.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående ord, tilbyder vi :

  • Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ tilgang. Grundig introduktion, struktureret team-samarbejde og faglig sparring.
  • Indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse, løn efter aftale
  • En arbejdsplads hvor medarbejdere og beboers trivsel er hinandens forudsætninger.
  • En arbejdsplads hvor der er tid til at gøre sit arbejde ordentligt, reflektere og udvikle sig fagligt.