Job hos Fårevejle Kirkebo

“På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med pragtfuld gruppe beboere og elever der alle har stort behov for pædagogisk støtte og fysisk hjælp og pleje.” 

Ledige stillinger

Årsvikariat 30 timer pr uge til vores Særligt Tilrettelagte Ungdomsuddannelse. STU på Fårevejle Kirkebo er en integreret del af bo- og udviklingshuset Fårevejle Kirkebo. Vi har undervisningsoverenskomst med Odsherred Kommune og tilbyder derudover Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse. Alle vores elever har vidtgående behov for specialundervisning. Det faglige udgangspunkt er vores Neuro-narrative Specialpædagogik. Vi ser ressourcer før vi ser begrænsninger og arbejder med forudsigelige realtioner for vores elever, før vi arbejder med struktur. Vi har fokus på vores elevers skolefaglige udvikling, på deres muligheder for at kommunikere og blive forstået i verden, på fysisk aktivitet, bevægelse og på sansehandicaps enorme betydning for fokus og indlæring. Det betyder, at vi i hverdagen arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner, f.eks mellem skoledag og botilbud, for at opnå mest mulig vidensudveksling og sammenhæng i elevernes hverdagsliv. Er du pædagog eller pædagogisk assistent.. Har du lyst til at være sammen med en gruppe unge mennesker med stort behov for specialundervisning og hverdagsstøtte… Har du lyst til at arbejde tværfagligt i et hus med tæt normering og klare mål for undervisning og elevernes livsudvikling.. Har du lyst til at udvikle dine neuropædagogiske kompetencer, og arbejde med relationsdidaktik.. Er du en rolig, musikalsk, reflekterende, humoristisk, struktureret teamplayer….. Glæder vi os til at modtage din ansøgning senest 5. juni kl. 9.00. Motiveret ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse sendes til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk mrk, STU-stilling. Ansættelsesperiode: 1. august 2020 til 30. juni 2021 med mulighed for forlængelse. Løn efter aftale. Arbejdstid : dagtid hverdage. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende mail til Mette Holst mh@faarevejlekirkebo.dk

Medarbejderprofil

Læs vores medarbejderprofil og se hvad vi kan tilbyde dig

Ansøg nu

Send ansøgning til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Ledige stillinger

Vi søger 3 nye kolleger. 
Til vores døgnafsnit søger vi pr 1. august 3 nye kolleger: 


En SSA eller SSH til fast nattevagt. 

En SSA eller SSH til blandede vagter 37 timer/ uge

En SSH eller Pædagogisk Assistent til blandede vagter 37 timer/uge. 


Din arbejdstid tilrettelægges efter aftale i fast rul, med arbejdsweekend hver 4. uge. 


På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med dejlig gruppe beboere, der alle har stort behov for pædagogisk støtte, fysisk hjælp og pleje. 


Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner, og vi arbejder med tætte udviklingsorienterede normeringer.


Vores faglige fundament er vores neuro-narrative specialpædagogik. Vi har fokus på vores beboeres udvikling og livsglæde, deres muligheder for at kommunikere og leve et aktivt og selvstændigt liv. Derfor ser vi ressourcer og personlighed før vi ser på udfordringer eller handicap. 


Du kan læse mere om vores tilgang og værdier på vores hjemmeside www.faarevejlekirkebo.dk


Som kollega og menneske skal du først og fremmest søge job på Kirkebo, fordi du har lyst til at være sammen med vores beboere. Du skal have et godt humør og du skal være disciplineret og aktiv når du er på arbejde. Du skal kunne indgå i vores tværfaglige daglige arbejde, være mødestabil og fleksibel. Sidst men ikke mindst skal du være fagligt nysgerrig og have lyst til selv at lære nyt og udvikle dig sammen med alle os andre på Fårevejle Kirkebo. 


Som ansøger kan du have erfaring fra specialområdet, eller du kan være ny i feltet. Vi lægger vægt på dit engagement og din faglighed. 


Hvis du kan se dig selv i ovenstående ord, tilbyder vi: 


  • Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ tilgang. Grundig introduktion, struktureret team-samarbejde og faglig sparring.
  • Løn efter aftale
  • En arbejdsplads hvor medarbejdere og beboers trivsel er hinandens forudsætninger.
  • En arbejdsplads hvor der er tid til at gøre sit arbejde ordentligt, reflektere og udvikle sig fagligt.
  • Et hus hvor vi ofte arbejder 1 til 1, men aldrig alene. 


Motiveret ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse og erfaring, sendes senest 26. maj kl. 12.00 til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk. mrk. Ansøgning maj 20. 


Spørgsmål til stillingernes indhold kan stilles på mail: kontor@faarevejlekirkebo.dk 


Medarbejderprofil

Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og på tværs af funktioner. Vi arbejder med tætte udviklingsorienterede normeringer, og vi har klare mål for beboere og elevers livsudvikling og skolefaglige udvikling.

Vores faglige fundament er vores neuro-narrative specialpædagogik. Vi har fokus på ressourcer, successer og udviklingspotentialer. Vi arbejder med forudsigelighed for alle vores beboere og elever. Vi har fokus på vores beboere og elevers udvikling: deres muligheder for at kommunikere og blive forstået i verden, på fysisk aktivitet og på sansehandicaps enorme betydning for fokus og velbefindende.

Som kollega og menneske skal du først og fremmest søge job på Kirkebo, fordi du har lyst til at være sammen med vores beboere og elever. Du skal have et godt humør og være disciplineret og aktiv når du er på arbejde. Du skal kunne indgå i vores tværfaglige daglige arbejde, være mødestabil og fleksibel. Sidst men ikke mindst skal du være fagligt nysgerrig og have lyst til selv at lære nyt og udvikle dig sammen med alle os andre på Fårevejle Kirkebo.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående ord, tilbyder vi :

  • Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ tilgang. Grundig introduktion, struktureret team-samarbejde og faglig sparring.
  • Indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse, løn efter aftale
  • En arbejdsplads hvor medarbejdere og beboers trivsel er hinandens forudsætninger.
  • En arbejdsplads hvor der er tid til at gøre sit arbejde ordentligt, reflektere og udvikle sig fagligt.