Job hos Fårevejle Kirkebo

“På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med pragtfuld gruppe beboere og elever der alle har stort behov for pædagogisk støtte og fysisk hjælp og pleje.” 

Medarbejderprofil

Læs vores medarbejderprofil og se hvad vi kan tilbyde dig

Ansøg nu

Send ansøgning til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk

Ledige stillinger

Social og Sundhedsassistent – vikariat

Fårevejle Kirkebo søger en Social og Sundhedsassistent 37 timer blandede vagter, arbejdsweekend hver 4. weekend i et 6 måneders vikariat med mulighed for fastansættelse derefter. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du vil blive en del af vores sundhedsteam hvor du vil høre til et af vores døgnplejeteams og samtidig være sundhedsfaglig sparringspartner for beboere og kolleger i hele huset, når du har sundhedsvagten. Erfaring med målgruppen er ikke et krav, der vil være grundig oplæring og struktureret introduktionsperiode.

På Fårevejle Kirkebo arbejder vi med en pragtfuld gruppe unge og voksne mennesker med fysisk og psykisk udviklingshæmning og mange specialiserede sundhedsfaglige opgaver.

Vi arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder og funktioner i strukturerede teams. Vi har tætte udviklingsorienterede normeringer og tydelige mål for vores beboeres livsudvikling.

Vores faglige fundament er vores neuro-narrative specialpædagogik. Vi har fokus på ressourcer, succeser og udviklingsmuligheder. Vi har fokus på vores beboeres udvikling: Deres muligheder for at kommunikere og blive forstået i verden, på fysisk aktivitet og på sansehandicaps enorme betydning for fokus og velbefindende.

Sidst men ikke mindst har vi fokus på beboernes livsglæde og muligheder for at udfolde sig i et aktivt socialt liv. Du kan læse mere om vores tilgang og værdier på vores hjemmeside: www.faarevejlekirkebo.dk

Som kollega og menneske skal du først og fremmest søge job på Kirkebo, fordi du har lyst til at være sammen med vores beboere. Du skal have et godt humør og være disciplineret og aktiv, når du er på arbejde. Du skal kunne indgå i vores daglige tværfaglige arbejde, være mødestabil og fleksibel. Sidst men ikke mindst skal du være fagligt nysgerrig og have lyst til selv at lære nyt og udvikle dig sammen med alle os andre på Fårevejle Kirkebo.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, tilbyder vi:
• Intern uddannelse i neuropædagogik og narrativ tilgang. Grundig introduktion ,struktureret teamsamarbejde og faglig sparring.

• Indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse, løn efter aftale.

• En arbejdsplads hvor medarbejders og beboeres trivsel er hinandens forudsætninger.

• En arbejdsplads hvor der er tid til at gøre sit arbejde ordentligt, reflektere og udvikle sig fagligt.

Motiveret ansøgning med dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring sendes til sikkermail@faarevejlekirkebo.dk senest d. 22. juni kl. 9.00 mrk vikariat. Samtaler afholdes 28. og 29. juni.

Medarbejderprofil