Bolig- og Aktivitetstilbud for voksne

Som voksen kan man bo og have sin hverdag på Fårevejle Kirkebo. Vi tilrettelægger en hverdag sammen med beboeren, hvor vi med udgangspunkt i Den neurologiske Profil tænker forskellige former for træning ind i en meningsfuld og sjov hverdag.

Vores beboere vil typisk have en ugeplan med aktiviteter fra kl. 9-15. Det er i dette tidsrum vi har fysisk træning, intellektuel stimulation, kreative aktiviteter, beboerens egen maddag, ture ud af huset og hvad vi ellers finder på.

Vi varetager praktiske opgaver, læge og tandlægebesøg og andre aftaler med beboere i samarbejde og efter aftale med beboer og familie.

Nikolaj laver mad 1 (1) 2

Vi spiser sammen hver dag. Der er morgenmad fra 07:00-09:00, frokost kl. 12:00, eftermiddagshygge kl. 14:30 og aftensmad kl. 18:00. Det er meget forskelligt, hvad vi laver eftermiddag og aften – nogen løbetræner med racerunner, andre spiller spil i fællesstuen og flere slapper af i deres lejligheder med en god film eller et lille hvil.

I weekendenderne har vi som regel også vores unge aflastningsbrugere i huset. Derfor er der ofte tilrettelagt en fælles aktivitet, som kan være alt fra en rask travetur til biografture, cafebesøg, indkøbsture, museumsbesøg eller hvad vi i fællesskab bliver enige om, at vi gerne vil lave.

Vi er altid at finde til musikfestivaller som Sjællandsfestival, Sølund og vores lokale Vig-festival. Til Sølund tager vi afsted og holder sommerhus-ferie hele ugen.

Vi er et hus med god normering, så der er for det meste tid og plads til at være spontane og få gode ideer sammen med vores beboere. På samme måde har vi god normering om natten, så vores beboere kan få den hjælp, som de har brug for døgnet rundt.

Vores målgruppe er voksne med med multiple funktionsnedsættelser: Medfødt eller erhvervet hjerneskade og udviklingsbetingede dysfunktioner, udviklingshæmning, fysiske handicap (kørestolsbrugere), Cerebral Parese, autismespektrumforstyrrelser, svær behandlelig epilepsi og respiratoriske problematikker.

Vi har 15 pladser til voksne henholdsvis §104, §107 og §108.

Du kan læse vores seneste tilsynsrapport fra Socialtilsyn øst her