Hvem står bag Fårevejle Kirkebo?

Sisse Novrman, Adm. Direktør

9Z5A8333

Jeg er 45 år, født og opvokset i Fårevejle Kirkeby – det skønne Odsherred ❤️ Jeg er oprindelig uddannet merconom i økonomi, ledelse og samarbejde, og har efterfølgende taget en uddannelse inden for det offentlige, som kommunom med speciale i økonomistyring.

Jeg er gift med Søren og vi har 4 børn, Michala 24 år, Rasmus 21 år, og tvillinger – Sune og Naja på 19 år.

Naja blev født med en hjerneskade (ataktisk cerebral parese), hvilket først blev diagnosticeret da hun var 2 år. Det har for vores familie betydet, at der på mange områder skulle tages nogle særlige hensyn, både til Naja med hendes særlige forudsætninger, men også til resten af familien.

I 2013 begyndte Naja på Specialskolen Bramsnæsvig, hvilket skulle vise sig for os, at være startskuddet på en fantastiske rejse.

Jeg blev præsenteret for Family Hope Center og den neurologiske profil og straks efter rejste jeg til Philladelphia – til Family Hope Center.

Vi har set Naja udvikle sig kolossalt de seneste 5 år og den udvikling vil vi gerne fortsætte og også gerne glæde andre med – også når de bliver +18 år.

Dette blev startskuddet til Fårevejle Kirkebo.

Jeg glædes hver dag over, sammen med en masse dejlige, søde og kompetente medarbejdere, at skabe et trygt, rart og hyggeligt hjem og samtidig et udviklingshus til unge og voksne med særlige behov.

Jeg ved, at vi hver dag yder en indsats for at gøre en forskel. Den forskel der gør, at jeg med ro i sindet, og som enhver anden forælder til børn med særlige forudsætninger, er tryg ved fremtiden.